Главная Блог Новости Юристів немає: найбільш високооплачувані спеціальності в Україні (інфографіка)

Юристів немає: найбільш високооплачувані спеціальності в Україні (інфографіка)

20.06.2016
Просмотров : 2092

На українському ринку праці найбільш затребувані спеціальності в сфері промисловості і виробництва, а також робочі спеціальності. Однак при пошуку роботи українці віддають перевагу адміністративним посадам.

Такого висновку дійшли аналітики «Слова і Діла», проаналізувавши дані відомих сайтів пошуку роботи Work.ua, Rabota.ua та Державної служби статистики України.

На інфографіці показано середню заробітну плату за видами діяльності за перший квартал 2016 року, а також топ-10 найпопулярніших спеціальностей серед українців.

Згадайте новину: Експерти показали найбільш високооплачувані вакансії України - юристів немає

Згідно з даними, найбільша зарплата – у топ-менеджменту і керівництва вищої ланки. Також добре оплачуються професії, пов’язані з операціями з нерухомим майном, IT-спеціальності.

Найменше отримують представники готельно-ресторанного бізнесу, туризму та страхування.

Нагадаємо, згідно з нещодавнім опитуванням, яке провів портал HeadHunter, чверть українців вважають заробітну плату від 20 тисяч гривень на місяць достатньою для гідного життя в Україні.

Джерело: Слово і Діло

Згадайте новину: Вчені дослідили, яка робота сприяє збiльшенню тривалостi життя

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст