Главная Блог Аналитические статьи Дайджесты Систематизовані правові висновки Великої Палати Верховного Суду у спорах, що виникають із земельних правовідносин (станом на 16 лютого 2019 року). Перша частина.

Систематизовані правові висновки Великої Палати Верховного Суду у спорах, що виникають із земельних правовідносин (станом на 16 лютого 2019 року). Перша частина.

18.02.2019
Просмотров : 18618

Систематизовані правові висновки Великої Палати Верховного Суду у спорах, що виникають із земельних правовідносин (станом на 16 лютого 2019 року)..

ПЕРША ЧАСТИНА

Підготував:

Роман Вітюк – помічник судді Північного апеляційного господарського суду

Пропонуємо вашій увазі перший блок (з трьох), систематизованих по категоріям, висновків Великої Палати у Верховного Суду спорах, що виникають із земельних відносин.

У збірнику відображено всі правові позиції ВП ВС, викладені у постановах, повні тексти яких офіційно опубліковано станом на 16 лютого 2019 року.

В першій частині викладено висновки ВП ВС з наступних питань:

- Оскарження висновків органів місцевого самоврядування з питань вирішення земельних спорів (стаття 158 ЗК України);

- Оскарження рішень про затвердження генеральних планів населених пунктів, планів зонування територій і детальних планів територій, їх оновлення та внесення змін до них;

- Оскарження рішень органів місцевого самоврядування щодо зміни статусу земельної ділянки;

- Оскарження рішень органів місцевого самоврядування щодо надання дозволу на розробку, затвердження проектів землеустрою, а також про відмову у такому затвердженні;

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст