Главная Сервисы для юристов Законы Про захист прав покупців сільськогосподарських машин Стаття 5. Державний захист прав покупців сільськогосподарських машин

Стаття 5. Державний захист прав покупців сільськогосподарських машин

Предыдущая

5/21

Следующая

1. Держава забезпечує захист зазначених у статті 4 цього Закону прав покупців сільськогосподарських машин і можливість придбання або одержання іншими законними способами машин, робіт, послуг з технічного сервісу в обсягах, що забезпечують їх потреби для організації виробництва сільськогосподарської продукції.

2. Державний захист прав покупців машин, користувачів послуг з технічного сервісу в межах своєї компетенції здійснюють центральний орган виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері захисту прав споживачів, центральні органи виконавчої влади, що реалізують державну політику у сферах державного контролю за додержанням законодавства про захист прав споживачів, охорони праці, Рада міністрів Автономної Республіки Крим, інші органи виконавчої влади, органи місцевого самоврядування, а також судові органи.

{Частина друга статті 5 в редакції Закону № 5463-VI від 16.10.2012 }

Предыдущая

5/21

Следующая

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст