Главная Сервисы для юристов Законы Про всеукраїнський референдум Стаття 56. Повідомлення виборців про включення до попередніх списків виборців

Стаття 56. Повідомлення виборців про включення до попередніх списків виборців

Предыдущая

164/242

Следующая

1. Орган ведення Державного реєстру виборців виготовляє для кожного виборця іменне запрошення, яким повідомляє про включення його до попереднього списку виборців на відповідній звичайній дільниці з всеукраїнського референдуму, назву всеукраїнського референдуму, на якому йому пропонується голосувати, адресу дільничної комісії з всеукраїнського референдуму, її номер телефону і розпорядок роботи, а також про час і місце голосування.

У разі одночасного проведення всеукраїнського референдуму і позачергових, перших, проміжних або повторних місцевих виборів виборцю надсилається одне повідомлення про включення його до відповідних попередніх списків виборців.

2. Виборцям, стосовно яких у списку виборців є відмітка про постійну нездатність пересуватися самостійно, одночасно повідомляється, що їм буде надана можливість проголосувати за місцем перебування.

3. Форма іменного запрошення затверджується Центральною виборчою комісією.

Предыдущая

164/242

Следующая

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст