Главная Сервисы для юристов Законы Про використання ядерної енергії та радіаційну безпеку Стаття 56. Аварійні заходи під час перевезення радіоактивних матеріалів

Стаття 56. Аварійні заходи під час перевезення радіоактивних матеріалів

Предыдущая

58/92

Следующая

На випадок транспортних аварій під час перевезення радіоактивних матеріалів відповідними державними органами та органами місцевого самоврядування обов'язково розробляються плани аварійних заходів (державний, регіональні, місцеві).

{Частина перша статті 56 із змінами, внесеними згідно із Законом № 5460-VI від 16.10.2012 }

Вантажовідправники та перевізники також зобов'язані мати власні плани аварійних заходів.

Забороняється надавати дозвіл на перевезення радіоактивних матеріалів за відсутності плану аварійних заходів і забезпечення готовності до їх реалізації на випадок транспортної аварії. Вимоги до змісту, порядку розробки та затвердження аварійних заходів встановлюються нормами та правилами з ядерної та радіаційної безпеки.

Предыдущая

58/92

Следующая

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст