Главная Сервисы для юристов Законы Про статус депутата Верховної Ради Автономної Республіки Крим Стаття 6. Здійснення депутатами Верховної Ради Автономної Республіки Крим своїх повноважень на постійній основі. Поєднання депутатської діяльності з виконанням виробничих та службових обов'язків

Стаття 6. Здійснення депутатами Верховної Ради Автономної Республіки Крим своїх повноважень на постійній основі. Поєднання депутатської діяльності з виконанням виробничих та службових обов'язків

Предыдущая

6/35

Следующая

1. Голова Верховної Ради Автономної Республіки Крим, його перший заступник і заступник, голови постійних комісій Верховної Ради Автономної Республіки Крим здійснюють свої повноваження на постійній основі.

2. Депутати, за винятком осіб, обраних на посади, зазначені у частині першій цієї статті, здійснюють свої повноваження без відриву від виробничої або службової діяльності.

Предыдущая

6/35

Следующая

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст