Главная Сервисы для юристов Законы Про статус депутата Верховної Ради Автономної Республіки Крим Стаття 27. Звільнення депутата Верховної Ради Автономної Республіки Крим від виробничих або службових обов'язків для виконання депутатських повноважень

Стаття 27. Звільнення депутата Верховної Ради Автономної Республіки Крим від виробничих або службових обов'язків для виконання депутатських повноважень

Предыдущая

27/35

Следующая

1. На період сесії Верховної Ради Автономної Республіки Крим, засідання постійної комісії Верховної Ради Автономної Республіки Крим, а також для здійснення депутатських повноважень в інших випадках, передбачених Конституцією України і Конституцією Автономної Республіки Крим, цим Законом та іншими законами України, нормативно-правовими актами Верховної Ради Автономної Республіки Крим, депутат, який здійснює свої повноваження без відриву від виробничої або службової діяльності, звільняється від виконання виробничих або службових обов'язків у порядку, встановленому цим Законом, іншими законами України, нормативно-правовими актами Верховної Ради Автономної Республіки Крим.

2. У разі здійснення депутатських повноважень у робочий час депутат, який здійснює свої повноваження без відриву від виробничої або службової діяльності, на період проведення засідань Верховної Ради Автономної Республіки Крим та її органів, а також для здійснення інших повноважень, передбачених Конституцією Автономної Республіки Крим та законами України, звільняється від виконання виробничих або службових обов'язків з відшкодуванням йому середньої заробітної плати за основним місцем роботи та інших витрат, пов'язаних з депутатською діяльністю, за рахунок коштів бюджету Автономної Республіки Крим.

3. Розмір зазначених у частині другій цієї статті витрат встановлюється Верховною Радою Автономної Республіки Крим при затвердженні щорічного кошторису витрат, пов'язаного з діяльністю Верховної Ради Автономної Республіки Крим, її органів та депутатів.

Предыдущая

27/35

Следующая

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст