Главная Сервисы для юристов Законы Про спеціальну економічну зону "Миколаїв" Стаття 4. Повноваження Миколаївської міської ради та Миколаївської обласної державної адміністрації щодо управління СЕЗ "Миколаїв"

Стаття 4. Повноваження Миколаївської міської ради та Миколаївської обласної державної адміністрації щодо управління СЕЗ "Миколаїв"

Предыдущая

4/12

Следующая

1. Миколаївська міська рада здійснює свої повноваження на території СЕЗ "Миколаїв" відповідно до Конституції України, Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" ( 280/97-ВР ), цього Закону та інших нормативно-правових актів.

2. До сфери повноважень Миколаївської міської ради також належить:

затвердження стратегічних та поточних програм розвитку СЕЗ "Миколаїв";

укладення з органом господарського розвитку і управління СЕЗ "Миколаїв" генеральної угоди про передачу йому в користування земельних ділянок та природних ресурсів місцевого значення на території СЕЗ "Миколаїв";

здійснення інших повноважень, передбачених цим Законом.

3. Миколаївська обласна державна адміністрація здійснює свої повноваження на території СЕЗ "Миколаїв" відповідно до Конституції України, Закону України "Про місцеві державні адміністрації" ( 586-14 ), цього Закону та інших нормативно-правових актів.

4. До сфери повноважень Миколаївської обласної державної адміністрації також належать:

забезпечення необхідних умов функціонування державних органів, розташованих на території СЕЗ "Миколаїв";

утворення, ліквідація, реорганізація органу господарського розвитку і управління СЕЗ "Миколаїв";

розгляд і затвердження в порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України, інвестиційних проектів, що реалізуються на території СЕЗ "Миколаїв" (далі - інвестиційні проекти);

регулювання залучення до роботи у СЕЗ "Миколаїв" іноземних працівників;

надання центральним органам виконавчої влади інформації щодо функціонування СЕЗ "Миколаїв";

затвердження порядку укладення договору (контракту) з суб'єктом СЕЗ "Миколаїв" щодо умов реалізації інвестиційного проекту;

затвердження порядку реєстрації суб'єктів СЕЗ "Миколаїв";

здійснення інших повноважень, передбачених цим Законом.

Предыдущая

4/12

Следующая

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст