Стаття 13. Права та обов’язки респондентів

Предыдущая

13/19

Следующая

Респонденти мають право:

знати, які первинні дані про них збираються під час проведення сільськогосподарського перепису, з якою метою вони збираються, як, ким і для чого використовуються;

ознайомлюватись із записами в переписній документації, що стосуються їх особисто;

вимагати від тимчасового персоналу пред’явлення відповідного посвідчення. У разі відмови в такому пред’явленні респонденти не зобов’язані давати відповіді на запитання, передбачені програмою сільськогосподарського перепису.

Респонденти сільськогосподарського перепису зобов’язані безоплатно, за встановленою формою та у визначений строк, надавати повну та достовірну інформацію відповідно до переліку запитань, передбачених програмою сільськогосподарського перепису.

Предыдущая

13/19

Следующая

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст