Стаття 6. Вимоги до переробки продуктів лову

Предыдущая

6/14

Следующая

Під час переробки продуктів лову повинні забезпечуватися:

ведення обліку надходження продуктів лову, а також обліку виготовленої з них продукції;

проведення постійного контролю якості та безпеки продуктів лову, що надходять на переробку, а також супутніх матеріалів та харчової продукції з них відповідно до статті 7 цього Закону;

реалізація виготовленої харчової продукції та використання продуктів лову для переробки лише за наявності документального підтвердження їх якості та безпеки;

недопустимість введення в обіг, вилучення з обігу та утилізація неякісної та небезпечної продукції;

дотримання вимог нормативно-правових актів щодо умов добування, переробки та транспортування і зберігання продуктів лову та харчової продукції з них;

{Абзац шостий частини першої статті 6 із змінами, внесеними згідно із Законом № 124-IX від 20.09.2019 }

недопущення негативного впливу неякісної та небезпечної продукції на життя і здоров’я населення та довкілля.

Під час переробки продуктів лову суб’єкти господарювання повинні дотримуватися інших вимог, передбачених нормативно-правовими актами.

{Частина друга статті 6 із змінами, внесеними згідно із Законом № 124-IX від 20.09.2019 }

Предыдущая

6/14

Следующая

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст