Главная Сервисы для юристов Законы Про підвищення доступності та якості медичного обслуговування у сільській місцевості Стаття 8. Фінансування заходів з підвищення доступності та якості медичного обслуговування у сільській місцевості

Стаття 8. Фінансування заходів з підвищення доступності та якості медичного обслуговування у сільській місцевості

Предыдущая

8/8

1. Фінансування заходів з підвищення доступності та якості медичного обслуговування у сільській місцевості здійснюється за рахунок:

1) коштів Державного бюджету України у порядку, визначеному законом;

2) коштів місцевих бюджетів;

3) грантів, дарунків, благодійних внесків і пожертв, інших видів благодійності;

4) коштів міжнародних організацій;

5) інших джерел, не заборонених законодавством.

2. Держава гарантує повну оплату за рахунок коштів державного бюджету надання громадянам медичних послуг, у тому числі із застосуванням телемедицини, що передбачені програмою державних гарантій медичного обслуговування населення, у порядку, визначеному законом.

Розділ II

Предыдущая

8/8

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст