Главная Сервисы для юристов Законы Про пенсійне забезпечення Стаття 76. Члени сім’ї, на яких нараховуються надбавки до пенсій

Стаття 76. Члени сім’ї, на яких нараховуються надбавки до пенсій

Предыдущая

76/104

Следующая

Надбавки до пенсій, встановлені для непрацюючих пенсіонерів, які мають на своєму утриманні непрацездатних членів сім’ї, нараховуються на членів сім’ї, зазначених у статтях 37, 38, 40 і 41 цього Закону. Ці надбавки не нараховуються на тих членів сім’ї, які одержують трудову або соціальну пенсію.

При наявності в сім’ї двох або більше непрацюючих пенсіонерів кожний непрацездатний член сім’ї, який перебуває на їх спільному утриманні, враховується для нарахування надбавки тільки одному з пенсіонерів за їх вибором.

Предыдущая

76/104

Следующая

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст