Стаття 6. Анулювання реєстрації інвестиційного проекту

Предыдущая

6/9

Следующая

1. За результатами проведення моніторингу і здійснення контролю за реалізацією на території Автономної Республіки Крим зареєстрованих в установленому порядку інвестиційних проектів орган, що здійснив реєстрацію інвестиційного проекту, може прийняти рішення про анулювання реєстрації інвестиційного проекту.

2. Підставою для анулювання реєстрації інвестиційного проекту є:

1) недотримання інвестором або суб’єктом господарювання, що реалізує інвестиційний проект, умов зареєстрованого інвестиційного проекту та/або договору про умови реалізації інвестиційного проекту на території Автономної Республіки Крим;

2) заява інвестора або суб’єкта господарювання, що реалізує інвестиційний проект, про анулювання реєстрації такого проекту;

3) банкрутство чи ліквідація суб’єкта господарювання, що реалізує інвестиційний проект.

3. Анулювання реєстрації інвестиційного проекту припиняє право на отримання суб’єктом господарювання, що реалізує інвестиційний проект, податкових пільг.

Анулювання реєстрації інвестиційного проекту є підставою для припинення права користування земельною ділянкою, наданою із земель державної або комунальної власності відповідно до цього Закону з метою реалізації інвестиційного проекту.

4. У разі анулювання реєстрації інвестиційного проекту орган, що здійснив реєстрацію інвестиційного проекту, обов’язково повідомляє про це відповідним митним та податковим органам.

Предыдущая

6/9

Следующая

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст