Главная Сервисы для юристов Законы Про хімічні джерела струму Стаття 14. Умови виробництва хімічних джерел струму

Стаття 14. Умови виробництва хімічних джерел струму

Предыдущая

14/22

Следующая

Виробництво хімічних джерел струму здійснюється виробниками, які є власниками чи орендарями виробничих потужностей, а також мають у своєму розпорядженні технології для виробництва хімічних джерел струму.

{Частина перша статті 14 із змінами, внесеними згідно із Законом № 2608-VI від 19.10.2010 }

Проектна документація на будівництво та реконструкцію (переоснащення, розширення, технічне переозброєння) підприємств з виробництва хімічних джерел струму підлягає оцінці впливу на довкілля, експертизі та узгодженню відповідними органами державного контролю та нагляду в порядку, встановленому законодавством.

{Частина друга статті 14 із змінами, внесеними згідно із Законом № 2059-VIII від 23.05.2017 }

Підтвердження відповідності екологічної безпеки технологічних процесів виробництва хімічних джерел струму здійснюється в порядку, визначеному законом.

Виробництво хімічних джерел струму та введення їх в обіг здійснюються виробниками з додержанням вимог нормативно-правових актів, екологічних вимог та норм цього Закону.

{Частина четверта статті 14 із змінами, внесеними згідно із Законом № 124-IX від 20.09.2019 }

Предыдущая

14/22

Следующая

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст