Главная Сервисы для юристов Законы Про Державну спеціальну службу транспорту Стаття 16. Забезпечення особового складу Державної спеціальної служби транспорту

Стаття 16. Забезпечення особового складу Державної спеціальної служби транспорту

Предыдущая

17/24

Следующая

Грошове, речове, продовольче та інші види матеріального забезпечення військовослужбовців Державної спеціальної служби транспорту здійснюються відповідно до Закону України "Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей", інших актів законодавства України, а пенсійне забезпечення - відповідно до Закону України "Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб".

{Частина перша статті 16 із змінами, внесеними згідно із Законом № 328-V від 03.11.2006 }

Військовослужбовці Державної спеціальної служби транспорту та члени їхніх сімей забезпечуються жилими приміщеннями державою. Державним службовцям та працівникам Державної спеціальної служби транспорту може надаватися службове житло у випадках і порядку, визначених Кабінетом Міністрів України. Будівництво (придбання) житла здійснюється за рахунок коштів, призначених у Державному бюджеті України на утримання Державної спеціальної служби транспорту, та інших не заборонених законом джерел.

{Статтю 16 доповнено частиною згідно із Законом № 3428-IV від 09.02.2006 ; в редакції Закону № 2225-VIII від 05.12.2017 }

На працівників Державної спеціальної служби транспорту поширюється трудове законодавство України.

Предыдущая

17/24

Следующая

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст