Главная Сервисы для юристов Законы Про архітектурну діяльність Стаття 3. Законодавство про архітектурну діяльність

Стаття 3. Законодавство про архітектурну діяльність

Предыдущая

3/34

Следующая

Законодавство про архітектурну діяльність складається з Конституції України, законів України "Про основи містобудування", "Про регулювання містобудівної діяльності", "Про відповідальність за правопорушення у сфері містобудівної діяльності", цього Закону та інших нормативно-правових актів.

Особливості регулювання архітектурної діяльності у межах зони відчуження та зони безумовного (обов’язкового) відселення території, що зазнала радіоактивного забруднення внаслідок Чорнобильської катастрофи, визначаються Законом України "Про правовий режим території, що зазнала радіоактивного забруднення внаслідок Чорнобильської катастрофи".

{Статтю 3 доповнено частиною другою згідно із Законом № 1472-VIII від 14.07.2016 }

{Стаття 3 в редакції Закону № 58-V від 01.08.2006 ; із змінами, внесеними згідно із Законамм № 3038-VI від 17.02.2011 , № 4220-VI від 22.12.2011 }

Предыдущая

3/34

Следующая

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст