Главная Сервисы для юристов База решений “Протокол” Постанова ВГСУ від 12.10.2016 року у справі №915/1811/15

Постанова ВГСУ від 12.10.2016 року у справі №915/1811/15

10.02.2017
Автор:
Просмотров : 131

ВИЩИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

12 жовтня 2016 року Справа № 915/1811/15

Вищий господарський суд України у складі колегії суддів:

головуючого судді: Картере В.І. (доповідач),

суддів: Барицької Т.Л.,

Губенко Н.М.

за участю представників:

ПАТ "Державний ощадний банк України" - Чвалюка А.В.,

ПАТ "Миколаївська теплоелектроцентраль" - Ходикіна М.М.,

Міністерства енергетики та вугільної промисловості України - не з'явився,

ПАТ "Одеська ТЕЦ" - не з'явився,

ПАТ "Центренерго" - не з'явився,

ПАТ "Херсонська теплоелектроцентраль" - не з'явився,

ПАТ "Шахтоуправління "Донбас" - не з'явився,

НАК "Енергетична компанія України" - не з'явився,

ПАТ "Дністровська ГАЕС" - не з'явився,

Фонду державного майна України - не з'явився

розглянувши у відкритому судовому засіданні касаційну скаргу Публічного акціонерного товариства "Миколаївська теплоелектроцентраль"

на ухвалу Київського апеляційного господарського суду від 28.07.2016

у справі № 915/1811/15 господарського суду міста Києва

за позовом Публічного акціонерного товариства "Державний ощадний банк України"

до Публічного акціонерного товариства "Миколаївська теплоелектроцентраль", Міністерства енергетики та вугільної промисловості України

за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів: Публічного акціонерного товариства "Одеська ТЕЦ", Публічного акціонерного товариства "Центренерго", Публічного акціонерного товариства "Херсонська теплоелектроцентраль", Публічного акціонерного товариства "Шахтоуправління "Донбас", Національної акціонерної компанії "Енергетична компанія України", Публічного акціонерного товариства "Дністровська ГАЕС", Фонду державного майна України

про стягнення 1 043 204,42 грн.

ВСТАНОВИВ:

У жовтні 2015 року ПАТ "Державний ощадний банк України" звернулось до господарського суду Миколаївської області з позовом до ПАТ "Миколаївська теплоелектроцентраль" про стягнення заборгованості у розмірі 1 043 204,42 грн. за договором про відкриття рахунку в цінних паперах на ім'я держави № 050519 від 10.10.2012.

Ухвалою господарського суду Миколаївської області від 19.11.2015 залучено до участі у справі в якості відповідача-2 Міністерство енергетики та вугільної промисловості України, а також залучено до участі у справі у якості третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів - ПАТ "Одеська ТЕЦ", ПАТ "Центренерго", ПАТ "Херсонська теплоелектроцентраль", ПАТ "Шахтоуправління "Донбас", НАК "Енергетична компанія України", ПАТ "Дністровська ГАЕС".

Ухвалою господарського суду Миколаївської області від 19.11.2015 справу № 915/1811/15 передано за виключною підсудністю до господарського суду міста Києва.

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст