Главная Сервисы для юристов База решений “Протокол” Постанова КЦС ВП від 14.03.2018 року у справі №354/1106/13-ц

Постанова КЦС ВП від 14.03.2018 року у справі №354/1106/13-ц

29.05.2020
Автор:
Просмотров : 146

Постанова

Іменем України

7 березня 2018 року

м. Київ

справа № 354/1106/13-ц

провадження № 61-8915 св 18

Верховний Суд у складі колегії суддів Першої судової палати Касаційного цивільного суду:

головуючого - Луспеника Д. Д. (суддя-доповідач),

суддів: Білоконь О. В., Гулька Б. І., Синельникова Є. В., Черняк Ю. В.,

учасники справи:

позивач - ОСОБА_1,

відповідач - ОСОБА_2,

представник відповідача - ОСОБА_3,

відповідачі: ОСОБА_4, Поляницька сільська рада Яремчанської міської ради Івано-Франківської області,

третя особа - відділ Держземагентства у м. Яремчому Івано-Франківської області,

розглянув у порядку спрощеного позовного провадження касаційну скаргу ОСОБА_2, подану її представником - ОСОБА_3,на ухвалу апеляційного суду Івано-Франківської області у складі колегії суддів: Девляшевського В. А., Пнівчук О. В., Соколовського В. М., від 1 серпня 2016 року

В С Т А Н О В И В :

Відповідно до пункту 4 розділу XIII Перехідних положень ЦПК України у редакції Закону України № 2147-VIII від 3 жовтня 2017 року «Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу України, Цивільного процесуального кодексу України, Кодексу адміністративного судочинства України та інших законодавчих актів» касаційні скарги (подання) на судові рішення у цивільних справах, які подані і розгляд яких не закінчено до набрання чинності цією редакцією Кодексу, передаються до Касаційного цивільного суду та розглядаються спочатку за правилами, що діють після набрання чинності цією редакцією Кодексу.

У листопаді 2013 року ОСОБА_1 звернулась до суду з позовом до ОСОБА_2, ОСОБА_4, Поляницької сільської ради Яремчанської міської ради Івано-Франківської області, третя особа - відділ Держземагентства у м. Яремчому Івано-Франківської області, про скасування рішення органу місцевого самоврядування в частині затвердження проекту зміни цільового призначення земельної ділянки та державного акта на право власності на земельну ділянку.

Позовна заява мотивована тим, що їй на праві власності належить земельна ділянка площею 0,1250 га у АДРЕСА_1, Яремчанської міської ради Івано-Франківської області, яку вона придбала 14 червня 2012 року у ОСОБА_4, яка в свою чергу придбала цю земельну ділянку за договором купівлі-продажу від 30 серпня 2006 року у ОСОБА_5, а ОСОБА_5 - за договором-купівлі продажу від 10 травня 2005 року у ОСОБА_6

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст