Главная Сервисы для юристов База решений “Протокол” Ухвала ККС ВП від 20.02.2020 року у справі №470/569/18

Ухвала ККС ВП від 20.02.2020 року у справі №470/569/18

05.11.2020
Автор:
Просмотров : 227

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

30 червня 2020 року

м. Київ

справа № 470/569/18

провадження № 51-875 км 20

Верховний Суд колегією суддів Першої судової палати

Касаційного кримінального суду у складі:

головуючого судді Марчук Н.О.,

суддів Короля В.В., Лагнюка М.М.,

за участю:

секретаря

судового засідання Крота І.М.,

прокурора Гошовської Ю.М.,

захисника Гордейчука М.О. (у режимі відеоконференції),

розглянув у відкритому судовому засіданні кримінальне провадження за касаційною скаргою захисника Гордейчука Миколи Олександровича на вирок Снігурівського районного суду Миколаївської області від 06 вересня 2019 року та ухвалу Миколаївського апеляційного суду від 19 листопада 2019 року стосовно

ОСОБА_1 ,

ІНФОРМАЦІЯ_1 ,

уродженця та жителя

АДРЕСА_1,

засудженого за вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 125 КК України.

Зміст оскаржених судових рішень і встановлені судами першої та апеляційної інстанцій обставини

Вироком Снігурівського районного суду Миколаївської області від 06 вересня 2019 року, залишеним без змін ухвалою Миколаївського апеляційного суду від 19 листопада 2019 року, ОСОБА_1 засуджено за вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 125 КК України, до покарання у виді громадських робіт на строк 200 годин.

За вироком суду ОСОБА_1 визнано винуватим у тому, що він 15 липня 2018 року, знаходячись на перехресті вулиць Армійська та 1-го Травня в смт Березнегувате Снігурівського району Миколаївської області, на ґрунті раптово виниклого конфлікту, умисно спричинив ОСОБА_2 легких тілесних ушкоджень, що призвело до незначної втрати працездатності.

Вимоги касаційної скарги і узагальнені доводи особи, які її подала

У касаційній скарзі захисник, не погоджуючись із судовими рішеннями через істотне порушення вимог кримінального процесуального закону, просить їх скасувати і призначити новий розгляд у суді першої інстанції. Свої вимоги захисник мотивує тим, що:

- постанова про визначення групи прокурорів у даному кримінальному провадженні була винесена раніше, ніж були внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань, до того ж вона стороні захисту не була відкрита в порядку ст. 290 КПК України;

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст