Главная Сервисы для юристов База решений “Протокол” Ухвала КГС ВП від 14.03.2018 року у справі №7/91-1669

Ухвала КГС ВП від 14.03.2018 року у справі №7/91-1669

10.08.2020
Автор:
Просмотров : 241

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

14 травня 2019 року

м. Київ

Справа № 7/91-1669

Верховний Суд у складі колегії суддів Касаційного господарського суду:

Студенець В.І. - головуючий, судді: Баранець О.М., Стратієнко Л.В.

розглянувши матеріали касаційної скарги Публічного акціонерного товариства "Акціонерний банк "Укргазбанк"

на рішення Господарського суду Тернопільської області

(суддя - Стадник М.С.)

від 17.12.2012

та ухвалу Західного апеляційного господарського суду

(головуючий - Хабіб М.І. судді: Кордюк Г.Т., Кравчук Н.М.)

від 05.02.2019

у справі № 7/91-1669

за позовом Публічного акціонерного товариства "Фольксбанк", правонаступником якого є Публічне акціонерне товариство "Ві Ес Банк"

до Товариства з обмеженою відповідальністю "Дошкільний навчальний заклад (дитячий садок-ясла) "Затишок"

третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача: Публічне акціонерне товариство "Акціонерний банк "Укргазбанк"

треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача: Товариство з обмеженою відповідальністю "Стар Софт", Товариство з обмеженою відповідальністю "Свен"

про звернення стягнення на предмет іпотеки,

за участю представників учасників справи:

позивача - не з`явився;

відповідача - не з`явився;

третя особа на стороні позивача - Макєєв Є . Ю.;

третя особа 1 на стороні відповідача - не з`явився;

третя особа 2 на стороні відповідача - не з`явився;

ВСТАНОВИВ:

ІСТОРІЯ СПРАВИ

1. Короткий зміст позовних вимог

1.1. Публічне акціонерне товариство "Фольксбанк", правонаступником якого є Публічне акціонерне товариство "Ві Ес Банк" (далі - ПАТ "Ві Ес Банк"), звернулось до Господарського суду Тернопільської області з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю "Дошкільний навчальний заклад (дитячий ясла-садок) "Затишок" (далі - ТОВ "Дошкільний навчальний заклад (дитячий ясла-садок) "Затишок") про: звернення стягнення на предмет іпотеки згідно з іпотечним договором від 31.08.2007 №3966, а саме: належне відповідачу нерухоме майно - приміщення загальною площею 601,6 кв.м., розташоване в будинку за адресою: АДРЕСА_1, шляхом забезпечення позивачу права продажу предмета іпотеки будь-якій особі в порядку статті 38 Закону України "Про іпотеку"; забезпечення права позивача на управління вказаним майном з моменту набрання судовим рішенням законної сили, а також права на отримання будь-яких документів та довідок, необхідних для продажу майна.

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст