Главная Блог Новости Подати заявку на шлюб чи зареєструвати бізнес можна онлайн

Подати заявку на шлюб чи зареєструвати бізнес можна онлайн

29.06.2017
Просмотров : 1613

Міністерство юстиції запровадило новий сервіс "Он-лайн будинок юстиції".

За допомогою цього сервісу отримати послуги відтепер можна без контакту з представниками влади.

На сайті "Он-лайн будинку юстиції" можна отримати необхідні послуги в електронному режимі.

За допомогою цього сервісу можна подати заявку на державну реєстрацію або отримати повторні документи про реєстрацію актів цивільного стану: шлюб, зміну імені, свідоцтва про народження, розірвання шлюбу, смерть, витяги з Державного реєстру актів цивільного стану громадян.

Крім того, можна здійснити державну реєстрацію громадської організації, зі статусом юридичної особи або зареєструвати ЗМІ та отримати "електронний цифровий підпис".

В Мін'юсті зазначають, що запровадили цей сервіс з послугами, надання яких викликає наразі найбільші черги, створює бюрократію і сприяє виникненню зловживань.

Вспомните новость: В Киеве создадут единую информбазу договоров аренды коммунальных земельных участков

Також за допомогою цього ресурсу можна пройти конкурс в Управлінні юстиції. Кандидати на посаду також в онлайн-режимі можуть подати резюме та пройти співбесіду. Співбесіда та її результати буде у відкритому доступі. Таким чином запроваджено громадський контроль за кандидатами, які претендують на посади.

Також можна зареєструватись і отримувати миттєві повідомлення про статус будь-яких об'єктів нерухомого майна у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно

Джерело: Юридичний ресурс "Протокол"

Користуйтесь консультацією: Незареєстрований шлюб: поділ майна та докази спільного проживання в суді

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст