Главная Блог Аналитические статьи Статьи Перефарбування Ківалова – на цей раз під Порошенка

Перефарбування Ківалова – на цей раз під Порошенка

20.06.2014
Просмотров : 2422

На минулому тижні вітчизняні ЗМІ повідомили сенсаційну світську новину – про перефарбування нардепа від Партії регіонів Ківалова. На засіданні Верховної ради 29-го травня він з’явився із пофарбованим волоссям.

Повідомляючи про зовнішню зміну одіозного політика, парламентські журналісти, напевно, самі того не усвідомлюючи, насправді поінформували суспільство про сутнісне "перефарбування" Ківалова.

За наявною інформацією, цей апологет режиму Януковича уже "полагодив питання" з Порошенком і продовжить "куруватиме" судову владу уже в команді нового президента.

Ківалов залишається …з Порошенком

На те, що це може бути цілком реальним, вказує ряд обставин.

По-перше, давні та тісні особисті зв’язки. Достатньо сказати, що ще десять років тому Ківалов організовував Порошенку захист кандидатської дисертації в Одеській юракадемії.

При чому організував у своєму стилі – з порушенням встановленого порядку захисту.

Судячи з усього, ці порушення були досить серйозними, оскільки за повідомленням ЗМІ тоді, у 2005 році, до Ківалова як ректора Одеської юракадемії були застосовані відповідні стягнення за фальсифікацію дисертації Порошенка.

По-друге, публічна оцінка Ківаловим факту обрання Порошенка президентом, з наголошенням того, що Ківалов й сам начебто приклався до його перемоги та нагадуванням того, що п’ятий президент захищав дисертацію в Одеській юракадемії.

Хоча з огляду на вказані обставини такого захисту краще б не нагадував про нього і не дискредитував нового президента.

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст