Главная Блог Аналитические статьи Дайджесты Матіос Анатолій Васильович (прокурор)

Матіос Анатолій Васильович (прокурор)

28.03.2016
Автор:
Просмотров : 4349

ОФІЦІЙНА БІОГРАФІЯ

Народився с. Розтоки, Путильський район, Чернівецька область (13 лютого 1969р.)

Молодший брат української письменниці Марії Матіос

Віськова служба в Збройних Силах СРСР (1988-1990)

Освіта:
Закінчив Чернівецький державний університет імені Федьковича, юридичний факультет (1997)
Кандидат юридичних наук;

Досвід роботи:
Працював в системі органів прокуратури на посадах помічника прокурора, старшого слідчого, старшого прокурора відділу нагляду за додержанням законів, старшого прокурора відділу роботи з кадрами та інших (1997- 2001)

Прокурор Високопільського району Херсонської області (2001)

Начальник відділу нагляду за виконанням законів спецпідрозділами та іншими державними органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією управління нагляду за законністю оперативно-розшукової діяльності, дізнання та досудового слідства прокуратури Херсонської області (2001-2004)

Начальник відділу нагляду за додержанням законів органами СБУ, державної митної служби та державної прикордонної охорони при провадженні оперативно-розшукової діяльності, дізнання та досудового слідства прокуратури м. Києва (2005-2008)

Начальник УСБУ у Львівській області (2008)

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст