Главная Блог Новости Їм можна? Смертельні ДТП за участю олігархів

Їм можна? Смертельні ДТП за участю олігархів

25.08.2017
Просмотров : 1924

18 серпня автомобіль власника ФК «Карпати»і телеканалу Zik Петра Димінського спричинив ДТП, в якому загинула 30-річна Наталія Тріла. Трагедія сталась на трасі М10 Львів-Краковець у селі Ямельня, Яворівського району. Ця події викликала резонанс у ЗМІ та соцмережах.

Источник: Главком

За інформацією медіа, Димінський часто особисто керує автомобілем Mercedes S 65 AMG із державними номерами АС0277ВР, який став учасником смертельного ДТП. Цей лімузин завжди супроводжує позашляховик охорони, джип завжди їздить слідом. Олігарх стверджує, що за кермом у момент катастрофи перебував не він, а його охоронець. Двоюрідний брат загиблої Степан Мацевко переконує, що Димінський каже неправду. «Зі слів очевидців, він вийшов із машини, передав ключі охоронцю, який їхав ззаду в позашляховику, сів у позашляховик і поїхав собі. А охоронець став біля Mercedes і стояв. Є одна людина, яка чітко може сказати, що вона це бачила», - говорить родич покійної. У поліції кажуть – у них нема жодних доказів, що за кермом Mercedes був саме бізнесмен. Як повідомили очевидці, після ДТП Димінський закрився у позашляховику охорони.

Вспомните новость: Антон Геращенко заявил, что эксперты установят по ДНК, был ли Дыминский за рулем Mercedes, из-за которого в аварии погибла женщина

У ЗМІ також з’явилося відео перших хвилин після аварії за участю кортежу Петра Димінського. Запис зробили очевидці аварії. На відео видно джип «Лексус» із кортежу олігарха, у якому їздить його охорона. Також присутній сивий чоловік у білій сорочці дуже схожий на Димінського. Згодом чоловік сідає у «Лексус», що був у кортежі разом із Mercedes S 65 AMG, який і зіткнувся з «Опелем» загиблої.

Згодом Галицький районний суд міста Львова заарештував охоронця Димінського за підозрою у причетності до аварії. У день похорону Наталії Трілиолігарха бачили на матчі його ФК«Карпати» у Львові. Рідні загиблої кажуть, що не почули від нього ані вибачень, ані пропозицій допомогти.

Незважаючи на те, що Димінський убезпечив себе, очевидно, він все одно боїться, що його звинуватять у смерті жінки. Вчора стало відомо, що він на приватному літаку вилетів до Женеви.

Сьогодні олігарх не прибув на допит у поліцію Львова, який йому було призначено на 10 ранку. Член колегії МВС Антон Геращенко повідомив, що Димінському вручили дві повістки на допит, друга - на п’ятницю. На запитання, що робитиме поліція, якщо Димінський вдруге не з’явиться на допит, Геращенко відповів: «Тоді буде рішення слідчого про привід на допит».

Згадайте новину: Геращенко оголосив позицію Авакова щодо ДТП, винуватцем якого називають олігарха Димінського

Треба визнати, що жоден із відомих багатіїв-винуватців смертельних автомобільних аварій ніколи не опинявся за ґратами. Їх або виправдовували, або провину брали на себе їхні охоронці чи водії. Водночас було б несправедливо стверджувати, що геть усі VIP-винуватці ДТП повністю відмежовуються від горя, яке завдали родинам своїх жертв. Трапляється, що винуватці трагедій надають щедру фінансову допомогу сім’ям загиблих.

Леонід Черновецький (2003)

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст