Главная Блог Новости Дайджест «Протокол» за травень 2016 року: 12 найпопулярніших новин!

Дайджест «Протокол» за травень 2016 року: 12 найпопулярніших новин!

16.06.2016
Просмотров : 1431

Щодня відбувається щось нове, і інформаційно-правовий ресурс «Протокол» щодня поповнюється не лише найактуальнішими юридичними новинами, а і тримає читачів в курсі політичних ігор та економічних зрушень. Проте деякі новини минулого місяця «сколихнули» Фейсбук. Редакція «Протоколу» зібрала 12 найпопулярніших травневих публікацій, які набрали найбільше репостів у соціальних мережах. Пропонуємо пригадати, чим запам’ятався минулий місяць нашим читачам.

1. Зламаний український реєстр нерухомості: все ж таки даремно відмінили свідоцтва права власності

Недостатній рівень захисту особистих даних, протягом року відбулося кілька випадків несанкціонованих змін у реєстрі нерухомості. Зокрема,

За повідомленням приватного нотаріуса Сумського міського нотаріального округу Ассорі Оксани Юріївни, в період з 13 квітня по 28 квітня 2016 сторонні особи шляхом застосування її логіна користувача та паролів здійснили несанкціоновані реєстраційні дії в Державному реєстрі прав на нерухоме майно

За словами нотаріусів, вони уже зверталися в ДП "Національні інформаційні системи" з проханням впровадити комплекс заходів для безпеки реєстру. Для початку - хоча б додати смс-аутентифікацію.

Докданіше: Взломан украинский реестр недвижимости: всё таки зря отменили свидетельство о праве собственности

2. Конгрес обійшов вето Обами: Україна отримає зброю

Зважаючи на потребу України в поповненні арсеналу, президент США дозволив поставки нелетальних воєнних засобів - бойового броньованого автотранспорту, бронежилетів, сухих пайків, радіостанцій захищеного зв'язку, радарів і т.д. – щоб не провокувати російських окупантів. Проте конгрес знайшов спосіб обійти вето Обами і новий законопроект включає фінансування розробок і поставок безпілотних винищувачів.

Докладніше: Конгресс обошел вето Обамы: Украина получит оружие

3. Оприлюднено зарплати Деканоїдзе і її заступників: вражають

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст