Головна Блог Новини Зе! Кабмин: Все о жизни и связях новых министров

Зе! Кабмин: Все о жизни и связях новых министров

30.08.2019
Переглядів : 3031

В Україні офіційно почалась нова політична доба – епоха Зеленського,пише pravda.com.ua

"Попередні 100 днів можна назвати тихою прогулянкою у сутінках, з включеними фарами на першій швидкості. Це правда. Я впевнений, що зараз країна нарешті зможе увімкнути 5-ту швидкість і впевнено рухатися шляхом змін", – анонсував початок швидких змін президент Зеленський, виступаючи перед депутатами Ради.

Зміни почались набагато швидше, ніж можна було сподіватись, буквально одразу.

У четвер, 29 серпня, новий президент спостерігав, як складає присягу нова Верховна Рада, де його партія отримала монобільшість.

Вспомните новость: Окно возможностей очень короткое. Либо парламент примет максимум изменений в ближайшие месяцы, либо реформы снова покроются пылью

Після перших формальностей "Слуга народу" показала, що насправді означає це слово.

За кілька годин, навіть без перерви на обід, партія Зеленського повністю перезавантажила владу в країні. Ще раз – повністю!

Всі призначені на ключові керівні посади в країні – люди Зеленського.

Більше того. Весь оновлений склад уряду – сформований Зеленським, президент особисто проводив співбесіди з кандидатами та ухвалював рішення про їхнє призначення.

Багато хто з депутатів його фракції до останнього точно не знали, за кого їм доведеться голосувати. І це – чи не головна ознака нової парламентської реальності.

З 17 членів Кабміну 11 – чоловіки, 6 – жінки. Середній вік урядовців – 39 років.

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст