Головна Блог Новини Заступник губернатора корупціонер Романчук зник з лікарні

Заступник губернатора корупціонер Романчук зник з лікарні

08.06.2016
Переглядів : 1368

Перший заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації Микола Романчук, якого відсторонили від посади за корупцію, зник з лікарні, в яку його відправили із засідання суду.

Про це повідомляє журналіст Дмитро Гнап.

"Миколаївський "Аладдін" Романчук втік з лікарні. Щойно наш одеський кореспондент Олена Васіна спілкувалася з медперсоналом 3-ї одеської міської лікарні. Ті підтвердили, що в обід Романчук виписався і зник в невідомому напрямку", - написав він на Facebook.

Проте, військова прокуратура південного регіону не підтвердила інформацію про втечу з лікарні першого заступника губернатора Миколаївської області Миколу Романчука, якого затримали на хабарі у 90 тисяч доларів.

Згадайте новину: Героя України Миколу Романчука затримали за отримання хабара в $ 100 тис.

"Він не втік, його виписали і вручили повістку про явку до правоохоронних органів у визначений термін", - розповіли ВВС Україна у прокуратурі.

У прокуратурі заявили, що суд не визначив йому запобіжний захід, тому вони не можуть контролювати його місцеперебування.

У вівторок Миколу Романчука відпустили просто із зали суду. Йому не змогли обрати запобіжний захід, а він заявив про погіршення стану здоров’я через високий тиск. Тому суддя приморського районного суду Одеси відклав засідання на невизначений термін.

Екс-посадовця із зали суду вивезла карета швидкої допомоги. У нього закінчився 72-годинний строк затримання, а його свобода пересування наразі не обмежена.

"У нього статус підозрюваного, але він вільна людина", - визнали представники прокуратури.

Згадайте новину: Голову Державної служби зайнятості Кашубу затримали за хабар у розмірі 600 тис. грн. Суд дозволив вийти під заставу в розмірі 1,8 млн. грн.

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст