Головна Блог Новини Власникам майна будуть слати смс при зміні реєстру

Власникам майна будуть слати смс при зміні реєстру

10.08.2016
Переглядів : 2139

У вересні буде запущений сервіс, завдяки якому власники нерухомості і бізнесу зможуть отримувати смс інформацію про будь-яких реєстраційних дій, які відбуваються з майном.

Про це повідомила перший заступник міністра юстиції Наталія Севостьянова на прес-конференції, передає прес-служба уряду

За словами Севостьянової, цей сервіс дасть можливість власникам оперативно реагувати на зміни, які були проведені без їх відома, і, при необхідності, відразу ж звернутися в правоохоронні органи.

Згадайте новину: Ще більше спрощено порядок реєстрації нерухомості в Україні

“Для кожного власника дуже важливо знати, що відбувається з його майном. Багато власників переглядають реєстр щодня, щоб переконатися, що з майном все в порядку. Тому з вересня запускаємо нову послугу смс-інформування про будь-які зміни в реєстрі, що стосуються бізнесу або майна” , – зазначила перший заступник міністра.

Вона повідомила, що відповідне програмне забезпечення вже розроблено і зараз завершується його тестування.

Нагадаємо, Реєстр юридичних осіб відкрили для вільного доступу в 2013 році, а в жовтні 2015 року громадянам України відкрили доступ до Реєстру прав на нерухоме майно.

Джерело: Сьогодні

Користуйтесь консультацією: Реєстрація права на земельну ділянку в держреєстрі речових прав на нерухоме майно. Порядок 2016 р.

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст