Головна Блог Новини Вже 4,5 млн грн! Водіїв продовжують штрафувати за виїзд на смугу громадського транспорту. Перелік вулиць Києва де це заборонено.

Вже 4,5 млн грн! Водіїв продовжують штрафувати за виїзд на смугу громадського транспорту. Перелік вулиць Києва де це заборонено.

21.11.2019
Автор:
Переглядів : 1862

За результатами патрулювання смуги руху громадського транспорту протягом місяця винесено 8 600 постанов на майже 4,5 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

«Ми вже можемо звітувати про перші результати заходів посилення контролю трафіку головних вузлів та вулиць Києва. Зокрема, довело свою ефективність патрулювання смуг громадського транспорту. Як бачимо, результати приголомшливі», – повідомив Максим Бахматов.

Сума штрафів. За його словами, у період із 15 жовтня до 14 листопада винесено постанов на загальну суму 4,4 млн грн.

Хто і коли штрафує. Координаційна група з планування і покращення міського трафіку Kyiv Traffic Group працює спільно з поліцією у години пік вранці та ввечері – із 7:30 до 9:00 та з 16:30 до 19:00.

За добу смугою громадського транспорту проїжджає 8 тисяч автомашин, з них лише 15 відсотків складає саме громадський транспорт.

А з 20 листопада на дорогах збільшилась кількість ділянок, на яких будуть використовуватися радари вимірювання швидкості TruCAM.

Згадайте новину: Какие нарушения ПДД будет распознавать система видеофиксации (инфографика)

Де в Києві не можна їздити смугами комунального транспорту:

  • на вулицях Саксаганського;
  • Жилянській;
  • Антоновича;
  • Великій Васильківській;
  • бульварі Шевченка;
  • проспекті Перемоги;
  • бульварі Лесі Українки;
  • вулиці Шота Руставелі.

На великих магістралях:

  • бульварі Перова, проспектах Визволителів, Миру, Дружби народів, Лобановського, Бандери, Шухевича, Перемоги, Глушкова, вулицях Будівельників, Гетьмана, Довженка, Теліги, Чоколівському бульварі, Набережно-Рибальській дорозі.

Штраф за ненадання переваги маршрутним транспортним засобам, у тому числі порушення правил руху і зупинки на смузі для маршрутних транспортних засобів – 510 грн.

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст