Головна Блог Новини В Україні створили реєстр нотаріусів, які працюють у військовий час

В Україні створили реєстр нотаріусів, які працюють у військовий час

11.03.2022
Переглядів : 1863

Сервіс Опендатабот разом із Нотаріальною палатою України створили реєстр нотаріусів зі всієї України, які продовжують працювати попри військовий час.

Про це повідомляє Опендатабот у Teegram.

Зазначається, що список буде регулярно доповнюватись.

"Через військовий стан більшість нотаріальних контор зачинено. Проте для евакуації та перетину кордону дітей не з батьками, а іншими родичами або ж довіреними особами потрібна нотаріально засвідчена згода батьків.

Сторінка з реєстром нотаріусів буде оновлюватись щодня. Для українців доступний перелік нотаріусів, їх контакти та режим роботи. Нотаріусів у списку відсортовано за містами та районами", - йдеться у повідомленні.

Сторінка з реєстром нотаріусів - за посиланням.

Згадайте новину: Продавати і купувати нерухомість поки що не можна - Мінюст обмежив роботу реєстрів

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст