Головна Блог Новини УРЯД ВИДІЛИВ КОШТИ НА ЗАПРОВАДЖЕННЯ ҐРУНТОЗНАВЧОЇ СУДОВОЇ ЕКСПЕРТИЗИ

УРЯД ВИДІЛИВ КОШТИ НА ЗАПРОВАДЖЕННЯ ҐРУНТОЗНАВЧОЇ СУДОВОЇ ЕКСПЕРТИЗИ

14.12.2017
Переглядів : 1781

Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 13 грудня 2017 року № 893-pперерозподілено деякі видатки державного бюджету, передбачені Мін'юсту на 2017 рік.

Документ зменшує обсяг видатків на платежі з виконання рішень закордонних юрисдикційних органів, прийнятих за наслідками розгляду справ проти України, на 5000 тис. гривень і збільшує на відповідну суму програму «Проведення судової експертизи і розробка методики проведення судових експертиз».

Рішення прийнято з метою підвищення ефективності роботи науково-дослідних установ судових експертиз. «Це дозволить запровадити ґрунтознавчі судові експертизи, що, в свою чергу, сприятиме збереженню корисних властивостей ґрунтового покриву орендованих земельних ділянок. Водночас буде посилено відповідальність орендарів за недобросовісне використання земельних ділянок», – пояснюють в Уряді.

Зазначимо, раніше на підвищення ефективності роботи науково-дослідних установ судових експертиз у проведенні технічних досліджень документів, які мають електронні та біометричні дані, Кабмін виділив 1,6 млн грн.

Автор новини: Юридичний Центр “Алекс»

www.alexcenter.com.ua

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст