Головна Блог Новини У Каннах ввели заборону на мусульманські купальники

У Каннах ввели заборону на мусульманські купальники

12.08.2016
Переглядів : 1665

У Каннах (Франція) заборонили відвідувати пляжі у традиційному мусульманському купальному костюмі - буркіні.

Французький курорт заборонив купальники, що повністю закривають тіло і голову, які носять мусульманські жінки.

Згадайте новину: СУД ЄС: Толерантність Європи до мусульман має межі - хіджаб на робочому місці недоречний

Мер Канн Давид Ліснар видав указ, який забороняє пляжний одяг, що виявляє неповагу до "норм моралі та секуляризму". Він заявив, що купальники, які підкреслюють релігійну приналежність, можуть викликати порушення громадського порядку в нелегкі для Франції часи.

Нагадаємо, раніше влада Канн прийняла постанову, якою забороняється приносити на міські пляжі великі сумки.

Вночі 14 липня вантажівка в'їхала у натовп на Англійській набережній в Ніцці, де зібралося кілька тисяч людей на святкування Дня взяття Бастилії. Поліція ліквідувала водія-терориста, проте він встиг проїхати по набережній 2 км.

Джерело: Acossiated Press

Читайте статью: Оказывается именно пророк Муххамед дал права женщинам, до этого у них прав не было, а хиджаб это символ обретения прав!

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст