Головна Блог Новини ТЕРМІНОВО! (Оновлено!) Знов горить об'єкт культурної спадщини -унікальний будинок XIX ст. чернігівського купця Вертипороха по вул. Межигірська, 33/19!

ТЕРМІНОВО! (Оновлено!) Знов горить об'єкт культурної спадщини -унікальний будинок XIX ст. чернігівського купця Вертипороха по вул. Межигірська, 33/19!

10.12.2017
Переглядів : 1206

Боюся, враховуючи вкрай аварійний стан нашої "Перлини Подолу" ця спроба знищення зможе виявитися для неї останньою...

Її власник, встановлений "Схемами", негідник - Мізраєв Валерій Неріман Огли (ТОВ "Поділ Інвест") взагалі втратив страх! І слідом пам'яткою на Волошській, 5, яка горіла позавчора (власник землі -ТОВ "Поділ Бізнес", яке також належить Мірзаєву) вирішив, в черговий раз, підпалити цю унікальну пам'ятку!

Вспомните новость: Взрывы на складах боеприпасов в Украине. История катастроф

Періодично він намагається її трощити, а ми вимушені зупиняти цих покидьків фізично! Декілька місяців тому разом з Michel Terestchenko та Алекс хаврат ми самостійно, до приїзду поліції зупинили техніку та варварів, які трощили стіни й скидали цінну ліпнину, тим самим врятував цей унікальний будинок!

Варвари були здані поліції і встановлені. Поліція, здається, покриває цю сволоту як і в інших аналогічних випадках.

Детальніше я писала тут:
https://m.facebook.com/olena.yeskina/posts/10212617341016799

Пряма трансляція знищення пам'ятки та як ми зупиняли це свавілля викладено у моєму пості від 29 квітня: https://www.facebook.com/olena.yeskina/videos/10212617237654215/?autoplay_reason=gatekeeper&video_container_type=4&video_creator_product_type=0&app_id=6628568379&live_video_guests=0

Скільки ж можна ж! Поліція і не думає розслідувати кримінальне провадження!!!
Мірзаєв, вочевидь, знайшов гарних клієнтів на обидва об'єкти культурної спадщини, які виставив на продаж, а тому й здійснив ось таку "передпродажну підготовку"

УВАГА, ДОПОВНЕННЯ! #КиївськеВіче щойно повідомило, що відбулася зміна власника: згідно договору купівлі-продажу, нежилих приміщень, серія та номер: 625, виданий 22.06.2017, видавник: Приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Меженська К.С., нині власником є якийсь САХНО Павло Васильович. Чи це дійсно новий власник, чи просто фіктивне переоформлення власності на іншу особу з метою уникнення кримінальної відповідальності за свідоме пошкодження/ знищення об'єкта культурної спадщини відповідно до ст.298 ККУ та неможливості відчуження протиправно виведеного з нашої власності майна?

Пользуйтесь консультацией: Какие последствия недопуска должностных лиц госпожнадзора к проверкам

Питання до правоохоронних органів: цей мерзотник нарешті сяде за ст. 298 ККУ? Матеріал щодо цих будинків останній раз 27 листопада 2017р. мною було передано до Генерального прокурора Ю. Луценка особисто. І починаючи від Президента України - у кожного керівника державних установ є перелік пам'яток приречених на знищення з конкретними вимогами в межах їх повноважень. Але належної реакції 0.

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст