Головна Блог Новини Суддя Гольник розповіла в парламенті про тиск із боку голови суду Струкова. Результат – ще більший тиск

Суддя Гольник розповіла в парламенті про тиск із боку голови суду Струкова. Результат – ще більший тиск

16.09.2016
Переглядів : 1563

Плювати він на вас хотів – на всіх і на все.

На парламентський контроль.

На Комітет з питань запобігання і протидії корупції Верховної Ради України.

На засідання Комітету, присвячене обговоренню питання здійснення судової реформи та очищення судової системи і підтримки чесних суддів.

На Голову комітету Єгора Соболєва.

На членів комітету – всіх разом і окремо.

Чуєте, народні депутати Юрій Савчук, Віктор Чумак, Ігор Попов, Борислав Береза, Дмитро Добродомов, Іван Мирний, Костянтин Матейченко, Олег Осуховський, Юрій Дерев’янко, Олег Барна, Сергій Лещенко та Ігор Луценко, для нього ви – ніхто.

Так само порожнім місцем для нього є Національне антикорупційне бюро України, Національна поліція України, Спеціалізована антикорупційна прокуратура. Вкупі з Генеральною. А також Вища рада юстиції, Рада суддів України, Вища кваліфікаційна комісія суддів України та Спеціальна Моніторингова місія ОБСЄ в Україні, представники яких були запрошені для участі в засіданні.

Тим більше, не звертатиме він уваги на громадські організації: «Автомайдан», Реанімаційний Пакет Реформ, Громадський люстраційний комітет, Адвокатську дорадчу групу, Трансперенсі Інтернешнл, Центр демократії та верховенства права, Рух Чесно.

Бо він – голова Октябрського районного суду Олександр Струков.

У Полтаві Октябрський суд – це як Печерський у Києві (за Януковича).

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст