Головна Блог Новини Суд звільнив Геннадія Корбана під домашній арешт. Прокуратура готує апеляцію.

Суд звільнив Геннадія Корбана під домашній арешт. Прокуратура готує апеляцію.

15.03.2016
Автор:
Переглядів : 1417

Дніпровський райсуд Києва змінив лідеру партії «Укроп» Геннадію Корбану запобіжний захід з тримання під вартою на домашній арешт.

Таким чином, задовільнив клопотання сторони захисту Корбана.

Розгляд клопотання відбувався в закритому режимі, проте на засіданні були присутні кілька депутатів. Як повідомив народний депутат Ігор Луценко, електронний браслет щодо Корбана не застосовували, проте є зобов'язання перебувати за місцем проживання.

Раніше сьогодні Апеляційний суд Києва залишив без змін рішення Дніпровського райсуду про продовження арешту лідера партії «Укроп» Геннадія Корбана до 15 квітня.

Згадайте новину: Лідер партії Укроп, а у минулому Перший рейдер в Україні, Геннадій Корбан взятий суддею Миколою Чаусом під варту

28 грудня 2015 року Дніпровський районний суд Києва вирішив змінити Корбану запобіжний захід з домашнього арешту на тримання під вартою терміном до 25 лютого 2016 року. У лютому суд продовжив термін перебування Корбана під вартою до 15 квітня.

Дивиться відео: Дело Корбана: ГПУ опубликовала записи телефонных разговоров

31 жовтня 2015 року лідера партії «Укроп» затримала СБУ. Його підозрюють у причетності до викрадення людей, у створенні злочинної організації, перешкоджанні діяльності виборчих комісій та привласненні коштів благодійної організації в особливо великих розмірах. Корбан причетність до цих злочинів відкидає.

Джерело: РадіоСвобода

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст