Головна Блог Новини Суд відсторонив держадвоката Януковича Максима Гераська через непрофесійність

Суд відсторонив держадвоката Януковича Максима Гераська через непрофесійність

25.10.2017
Переглядів : 1199

Оболонський районний суд Києва відсторонив державного адвоката Максима Гераська, який у суді представляє інтереси обвинувачуваного у державній зраді екс-президента України Віктора Януковича, і оголосив перерву в засіданні до четверга, 26 жовтня, передає кореспондент УНН.

"Суд ухвалив змінити захисника обвинуваченого Віктора Януковича Максима Гераська іншим адвокатом", - сказав головуючий суддя Владислав Девятко.

За його словами, нового захисника має призначити Центр безоплатної правової допомоги і забезпечити явку нового адвоката на засідання, яке відбудеться о 10:00 26 жовтня.

Згадайте новину: Експертиза показала, що Янукович публічно не закликав до сепаратизму

Суд зазначив, що адвокат під час судового засідання заявив, що досі не встиг ознайомитися з матеріалами справи, не зміг зустрітися з підзахисним.

"У судовому засіданні захисник продемонстрував крайню непрофесійність та відсутність достатньої кваліфікації для надання правової допомоги у кримінальному провадженні, що є особливо складним", - заявив В.Дев'ятко.

Згадайте новину: Всі троє суддів у «справі Януковича» можуть позбутися своїх посад

Суд зазначив, що діяльність М.Гераська у судовому процесі звелася до заявлення клопотань про оголошення перерву.

Нагадаємо, 25 жовтня суд продовжив розгляд справи про держзраду В.Януковича.

Згадайте новину: Частные адвокаты Януковича: рассмотрение дела о госизмене может длиться 15 лет

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст