Головна Блог Новини Сучасна правова енциклопедія, яка завжди під рукою

Сучасна правова енциклопедія, яка завжди під рукою

14.01.2020
Переглядів : 2364

В онлайн-системі юридичної інформації Lex з’явилася електронна Сучасна правова енциклопедія – один з визначних доробків колективу відомих правників за редакцією доктора юридичних наук, професора, академіка НАПрН України О. В. Зайчука.

Цей розлогий звід всіх найважливіших юридичних термінів, який витримав три перевидання у видавництві «Юрінком Інтер» у вигляді солідного фоліанту, відтепер можна носити в кишені, адже Енциклопедія, як і решта незчисленних матеріалів Lex, доступний в електронній формі з усіх новочасних гаджетів.

Близько 2000 статей, в яких визначено і витлумачено найбільш важливі й найчастіше вживані юридичні терміни і поняття, складені силами десяти докторів наук, професорів, академіків НАПрНУ, а також знаних науковців і практиків – спеціалістів з різних галузей права.

Значну частину складають терміни, які упевнено ввійшли до юридичного вжитку останніми роками.

Замовити демо-доступ до системи Lex можна на https://start.activelex.com/

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст