Головна Блог Новини Співучасник не дотримався угоди з прокурором і справа голови Хмельницької МСЕК розвалилася в суді

Співучасник не дотримався угоди з прокурором і справа голови Хмельницької МСЕК розвалилася в суді

02.05.2023
Переглядів : 1812

Хмельницький міськрайонний суд виправдав лікаря КНП «Хмельницька обласна лікарня», звинуваченого у зловживані впливом.

Про це повідомляє «Судовий репортер» із посиланням на вирок від 21 квітня.

За версією обвинувачення, голова Хмельницької медико-соціальної експертної комісії за попередньою змовою зі знайомим отримали 1100 доларів неправомірної вигоди за вплив на членів комісії, щоб вони дали громадянці ІІ групи інвалідності.

Слідчі з дозволу суду встановили в кабінеті лікаря та інших приміщення медзакладу аудіо- та відеозаписуючу техніку. Розмови фігурантів фіксувалися.

Зокрема, в одній телефонній розмові спільник запитує лікаря про ситуацію з цією жінкою, на що той відповідає: «Не кричи, поїдемо на рибалку і половимо ми ту рибу, шо ви переживаєте».

У подальшому співрозмовник лікаря зустрівся із «клієнткою» та взяв у неї гроші, які поділив, залишивши собі 400 доларів.

Згадайте новину: Ось так ми тут у себе і заробляємо... Працівнику сільради, який замовив дружині ремонт дороги і дитсадка, присудили 5 років за ґратами

При обшуку кабінету лікаря його частку знайшли в особистій сумці у прозорому файлі формату А-4 разом із документами «клієнтки». На руках затриманого були сліди барвника, якими помітили доларові купюри.

Окрім того, в лікаря вилучили ще гроші:

  • 900 доларів;
  • 3500 доларів у паперовому згортку з двох шматків паперу, на одному з яких є рукописний напис нерозбірливо «Ніколюк»;

– 250 доларів;

– 5120 гривень;

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст