Головна Блог Аналітична стаття Теми Про надання дозволів на виконання будівельних робіт на об’єктах культурної спадщини (відповідно до листа Держкультурспадщини від 03.11.10 № 22-3161/35)

Про надання дозволів на виконання будівельних робіт на об’єктах культурної спадщини (відповідно до листа Держкультурспадщини від 03.11.10 № 22-3161/35)

13.02.2017
Переглядів : 4781

Дивиться також ЛИСТ: Лист від 10.11.2011 № 40-16-4092. Про документ, який підтверджує прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом об`єкта

Згадайте новину: Архітектор Духовичний: Театр на Подолі – це лише початок скандалів на Андріївському

Прецедент: Прокуратура у суді зобов’язала підприємця знести «гараж»-самобуд в 9 поверхів

Перший прецедент: самобуд у центрі Києва знесли за допомогою трактора

Фокусы Фемиды: оболонский судья Васалатий «превратил» старую коммуналку в новострой

Самострой на Нижнем Валу в Киеве -проверка мэра Кличка на принципиальность.

Собственники должны собрать свои МАФы и вывезти их из Киева - КГГА

Лист Держкультурспадщини від 03.11.10 № 22-3161/35

"Про надання дозволів на виконання будівельних робіт на об’єктах культурної спадщини"

Відповідно до статті 5 Закону України «Про охорону культурної спадщини» погодження програм та проектів містобудівних, архітектурних та ландшафтних перетворень, будівельних, меліоративних, шляхових, земляних робіт на пам’ятках культурної спадщини національного значення, їх територіях, у зонах охорони, на охоронюваних археологічних територіях, в історичних ареалах населених місць, занесених до Списку історичних населених місць України, програм і проектів, реалізація яких може позначитися на об’єктах культурної спадщини, віднесено до повноважень центрального органу виконавчої влади у сфері охорони культурної спадщини, яким є Міністерство культури і туризму України. У складі вказаного Міністерства зазначені функції відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 15.03.06 № 336 виконує Державна служба з питань національної культурної спадщини.

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст