Головна Блог Новини Приколы нашего городка: апеляційний суд ухвалою про виправлення описки докорінно змінює суть рішення!

Приколы нашего городка: апеляційний суд ухвалою про виправлення описки докорінно змінює суть рішення!

18.11.2016
Переглядів : 1392

Як хто вважає? Чи потрібно за це карати. Ухвалою про виправлення описки змінюється резулятивна частини судового акту? Замість слів "Апеляційну скаргу ОСОБА_2 задовольнити. Ухвалу Броварського міськрайонного суду Київської області від 18 квітня 2016 року скасувати, справу направити до суду першої інстанції для продовження розгляду." помилково було зазначено "Апеляційну скаргу ОСОБА_2 відхилити. Ухвалу Броварського міськрайонного суду Київської області від 18 квітня 2016 року залишити без змін".

І в яку ситуацію попадає адвокат/юрист, який вже доповів клієнту /роботодавця про перемогу «добра» над «злом». Суддя ЖУРБА відповідає своєму прізвищу.

Справа № 361/4954/15-ц Головуючий у І інстанції Провадження № 2-во/780/20/16

Доповідач у 2 інстанції ОСОБА_1Категорія 1 17.10.2016

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

17 жовтня 2016 року м. Київ

Колегія суддів судової палати в цивільних справах апеляційного суду Київської області у складі:

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст