Головна Блог Новини Президент звернувся до Верховної Ради невідкладно розглянути законопроект про Нацбюро фінансової безпеки

Президент звернувся до Верховної Ради невідкладно розглянути законопроект про Нацбюро фінансової безпеки

06.04.2018
Переглядів : 969

«Сьогодні я підписав і визначив як невідкладний законопроект, який був розроблений в Парламенті за допомогою Уряду, про Національне бюро фінансової безпеки», - повідомив Президент Петро Порошенко під час прес-конференції для ЗМІ у ході робочої поїздки до Вінницької області.

Читайте статтю: Закон про Національне бюро фінансової безпеки: 15 ключових положень

«Що це означає? У силовиків більше немає можливості заходити на підприємства», - підкреслив Петро Порошенко.

За словами Президента, всі вони приходили перевіряти сплату податків: поліція, СБУ, прокуратура, митниця. «Всі. Мені це дуже добре відомо», - зауважив він.

«Сьогодні ми говоримо: вам немає там (на підприємствах - Ред.), що робити. Є одна служба, яка розбереться з податками», зазначив Президент.

Він також зауважив, що передбачається можливість для підприємця у суді захиститися, і лише якщо у суді він програє і не бажатиме сплачувати податки, тільки тоді можна буде застосовувати правоохоронний компонент.

Він також нагадав про законодавчу ініціативу щодо оподаткування виведеного капіталу.

«Кардинальна зміна всієї інвестиційної концепції», - наголосив Президент.

Глава держави акцентував на важливості сьогодні захистити середній клас в Україні.

Джерело: Президент України

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст