Головна Блог Аналітична стаття Теми "Про затвердження Порядку розгляду органами Пенсійного фонду України скарг на рішення про накладення штрафу, нарахування пені та заяв страхувальників при узгодженні ним " П О С Т А Н О В А від 19.12.2003 N 21-2

"Про затвердження Порядку розгляду органами Пенсійного фонду України скарг на рішення про накладення штрафу, нарахування пені та заяв страхувальників при узгодженні ним " П О С Т А Н О В А від 19.12.2003 N 21-2

19.12.2017
Переглядів : 1309

Користуйтеся консультаціями: Чи вимагається сплата збору на обов’язкове державне пенсійне страхування при нотаріальному посвідченні договору купівлі-продажу об’єкта незавершеного будівництва?

Деякі випадки звільнення від сплати пенсійного збору, та порядок повернення помилково сплаченого збору

Нерухомість: подарувати чи продати?

Читайте статті: Щодо строку звернення до адміністративного суду з вимогами, пов'язаними з виплатою сум пенсії за минулий період (стаття 99 КАС України, частина друга статті 46 Закону України «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування»).

Пенсія в Україні: народжені у 1980-90-х її не отримають (ІНФОГРАФІКА)

Кому розглядати спір з ПФУ, та хто має компенсувати витрати на виплату й доставку пільгових пенсій

ПРАВЛІННЯ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

19.12.2003 N 21-2

Зареєстровано в

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст