Головна Блог Новини Опубліковано Висновок ОБСЄ/БДІПЛ щодо Закону України «Про судоустрій і статус суддів»

Опубліковано Висновок ОБСЄ/БДІПЛ щодо Закону України «Про судоустрій і статус суддів»

10.08.2017
Переглядів : 1141

Презентуємо до уваги правової спільноти «Висновок ОБСЄ/БДІПЛ щодо Закону України «Про судоустрій і статус суддів».

Відповідно до Висновку ОБСЄ схвально оцінила зміни до законодавства, що відбулися під час судової реформи. Зокрема, організація вітає зміни щодо збільшення прозорості судової системи, а також сприяння оптимізації судоустрою та забезпечення сталості і єдності судової практики в Україні. Водночас основну увагу у документі приділено положенням, що, на думку експертів ОБСЄ, потребують перегляду чи подальшого удосконалення. У Висновку міститься аналіз та рекомендації щодо вирішення ключових проблемних питань ЗУ «Про судоустрій і статус суддів».

Ознайомитися з текстом Висновку можна за посиланням.

Джерело: Вища кваліфікаційна комісія суддів України

Згадайте новину: ВАСУ просить ветувати закон "Про судоустрій і статус суддів"

Революція у судовій системі: ВРУ внесла зміни в Конституцію України та прийняла новий закон "Про судоустрій та статус суддів"

Судова революція. Експерти розповіли про "зради" і "перемоги" закону про суддів

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст