Головна Блог Новини Олександр Вікторович Задорожний помер. Всього 57 років...

Олександр Вікторович Задорожний помер. Всього 57 років...

12.05.2017
Автор:
Переглядів : 2214

У п’ятницю, 12 травня, помер екс-народний депутат України, професор Національного університету імені Тараса Шевченка Олександр Задорожній.

Про це повідомив виконавчий директор Центру суспільних відносин та політичний експерт Євген Магда на своїй сторінці у Facebook.

"Олександр Задорожній помер... Нема слів. Нема", - написав він.

Олександр Задорожній (нар.1960 року в Луганській області) народний депутат України 3 і 4 скликань, був членом Комітету у закордонних справах і зв'язках з СНД та головою Комітету з питань правової політики. У Верховній Раді IV скликання був постійним представником президента Леоніда Кучми. З квітня 2004 по липень 2007 рр. був членом Вищої ради юстиції. Потім працював проректором з науково-педагогічної роботи, завідувач кафедри міжнародного права Інституту міжнародних відносин при національному університеті ім. Т.Г. Шевченка.

Колектив Інституту міжнародних відносин з глибоким сумом та відчуттям безмежної втрати сприйняв звістку про передчасну смерть професора, завідуючого кафедри "міжнародного права" Задорожнього Олександра Вікторовича

Інститут висловлює щирі співчуття його родині та близьким.

Юридичний ресурс "Протокол" солідарен з цим...

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст