Головна Блог Новини Очень глупое оправдание квартиры Лещенко официальным мужем его подруги

Очень глупое оправдание квартиры Лещенко официальным мужем его подруги

11.09.2016
Переглядів : 1400

Анатолій Тапольский, чоловік Анастасії Тапольської розставив всі крапки над “і” і розповів, що він думає з приводу скандальної історії з квартирою Лещенко, передає “Бджола”.

Чоловік дівчини Лещенко Анатолій Тапольський вирішив не залишатися осторонь і розповісти, що в реальності відбувається в їх відносинах з дружиною, з якою він не живе з 2009 року. Про це пише styler

Про це Тапольський, який зараз служить в АТО, написав на своїй сторінці в Facebook.

“Доведеться зробити офіційну заяву, а то тут ситуація складається зовсім трагікомічно – і в кинутого чоловіка героя-атошніка записали і підступна дружина обдурила, зрадила. Жалісливі жінки десятками додаються в Facebook, всі за мене, дають поради, як впоратися з важкою психологічною ситуацією, ну і все в такому дусі”,-написав він.

Згадайте новину: Холодницький доручив НАБУ перевірити законність покупки квартири Лещенком

Anatoly T apolsky

Прийдется сделать официальное заявление), а то тут ситуация складывается совсем трагикомично – и в брошенного мужа героя-атошника записали и коварная жена обманула предала). Сердобольные женщины десятками добавляются в фб, все за меня), дают советы, как справиться с тяжелой психологической ситуацией, ну и все в таком духе)
Объясню один раз, чтобы больше об этом не говорить:

1 Анастасия Топольская, действительно моя бывшая жена, мы расстались в 2009 году.
Прекрасный человек, хороший ди джей)
2 Мы действительно не разводились, банально не было времени на это. Но вот вот мы разведемся, мне уже приходила фигня из суда)
3 Анастасия логично что переписала хату на Сергея, потому что в противном случае я бы стал совладельцем, насколько я понимаю), и теоретически, окажись нехорошим человеком, стал бы проживать вместе с ними)). Думаю, это не лучший вариант для влюбленных). Ну это моя версия )
4 Я действительно не живу с dj Nastia много лет, она меня не обманывала, не использовала, я не помогал ей строить карьеру и тд и тп. Просто бывает так, что люди разлюбили друг друга. Вот и все. У нас есть прекрасная дочь – Улька и благодарен ее маме за нее и за многое в моей жизни.
И искренне желаю ей и Сергею счастья. Теперь все, спасибо за внимание)
Да и в личной жизни у меня все хорошо, спасибо за переживания )

Згадайте новину: Бідний одеський суддя Абухін не задекларував будинок, а його мати виявилася власницею елітної нерухомості

Ps из зала поступил вопрос о расхождении фамилии. Докладываю, как говорит Аваков украинскому народу )
Моя фамилия – Топольский, дж никнейм – Tapolsky, соответственно Анастасия – Топольская. Легкая путаница, чтобы вам не было скучно )

Pss

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст