Головна Блог Новини Ностальгія? Генпрокурор Луценко посидів на нарах, відвідавши свою колишню камеру в СІЗО

Ностальгія? Генпрокурор Луценко посидів на нарах, відвідавши свою колишню камеру в СІЗО

23.05.2016
Переглядів : 1681

Прес-секретар голови ГПУ, яка виклала світлину в мережі, розповіла, що у Лук'янівському СІЗО моторошно, це заклад не для відвідування.

Генпрокурор України Юрій Луценко відвідав Лук'янівське СІЗО Києва. Фото в Facebook опублікувала його прес-секретар Лариса Сарган.

Згадайте новину: Луценко хочет сам представлять обвинение в суде над Януковичем

"Лук'янівське СІЗО. Та ж 158 камера, ті ж нари, той самий коридор, таке саме заґратоване вікно. Колишній політв'язень, а тепер - новий генеральний прокурор. Від себе додам - моторошно, заклад не для відвідування", - йдеться в повідомленні.

Згадайте новину: Юрій Віталійович Луценко став новим генеральним прокурором України

Нагадаємо, 12 травня Верховна Рада підтримала призначення Луценка генпрокурором, а Порошенко одразу ж підписав відповідний указ. Сам Луценко заявив, що бачить себе на цій посаді не більше, ніж на півтора року.

Джерело: Патріоти України

Інтерв'ю: Генпрокурор із СІЗО: У мене вкрали 2,5 роки життя, любові, роботи. Я не збираюся витрачати хоч годину на помсту тим діячам.

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст