Головна Блог Новини НААУ запрошує адвокатів до участі в роботі Комітету медичного і фармацевтичного права та біоетики

НААУ запрошує адвокатів до участі в роботі Комітету медичного і фармацевтичного права та біоетики

11.08.2017
Переглядів : 1262

Рада адвокатів України створила Комітет медичного та фармацевтичного права та біоетики при НААУ.

Комітет створений для розвитку практики медичного і фармацевтичного права, правових основ біоетики, забезпечення ефективного захисту прав людини в сфері охорони здоров”я.

Головою комітету стала Ірина Сенюта, завідуюча кафедрою медичного права Львівського національного медичного університету ім. Д. Галицького.

Згадайте новину: Рада адвокатів України пeрeобрала голову - Лідію Ізовітову

“Ми розуміємо важливість цього комітету сьогодні. Адвокати висловили зацікавленість тими проектами, які вами були реалізовані і ні в кого немає сумніву в тому що цей комітет потрібен”, - сказала Лідія Ізовітова.

Відповідно до п. 6.1.1., 6.1.2. Положення про Комітет медичного і фармацевтичного права та біоетики, затвердженого Рішенням Ради адвокатів України від 05 серпня 2017 р. №171, НААУ запрошує адвокатів долучитися до роботи у складі нового Комітету медичного і фармацевтичного права та біоетики Національної асоціації адвокатів України .

Згадайте новину: Рада адвокатів України встановила розмір внесків на 2017 рік: тепер платимо 1600 гривень

Для участі в доборі необхідно подати такі документи (усі документи повинні містити власноручний підпис заявника):

заява на ім’я Голови НААУ, РАУ (за зразком, що додається);

мотиваційний лист;

резюме;

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст