Головна Блог Новини "Мирний план" для Трампа. Порушено кримінальне провадження проти Артеменка

"Мирний план" для Трампа. Порушено кримінальне провадження проти Артеменка

21.02.2017
Переглядів : 1057

Прокуратура АР Криму порушила кримінальне провадження проти народного депутата Андрія Артеменка за підозрою у державній зраді через пропозицію віддати Крим в оренду Росії

Про це повідомив на сторінці у Facebook генеральний прокурор Юрій Луценко.

"Цілісність України - понад усе", - прокоментував порушення провадження Луценко.

Він опублікував фотографію витягу з Єдиного реєстру досудових розслідувань.

У провадженні вказано, що Артеменко, будучи нардепом, перебуваючи за межами України, за попередньою змовою з керівництвом Росії, вчинив держзраду.

Вказано, що злочинна дія Артеменка виразилася у тому, що він закликав до передачі в довгострокову оренду території АР Криму.

Згадайте новину: Тепер це називається оренда: депутат Артеменко пропонує здавати Крим Росії

  • Зазначимо, що за тиждень до відставки з поста помічника президента США з нацбезпеки Майкл Флінн отримав від осіб, близьких до Дональда Трампа, пакет пропозицій щодо скасування антиросійських санкцій.
  • Згодом нардеп Артеменко підтвердив таємний план для Трампа.
  • Посол України в США Валерій Чалий вважає, що російські агенти та їхні колаборанти з України все активніше намагаються просунути у Вашингтоні план зняття санкцій з Росії.
  • Народний депутат від Радикальної партії Андрій Артеменко отримав компромат на президента Петра Порошенка від колишнього голови СБУ Валентина Наливайченка.

  • Лідер Радикальної партії Олег Ляшко вимагає від народного депутата його фракції Андрія Артеменка негайно скласти депутатський мандат.

  • У Кремлі не володіють інформацією щодо "мирного плану", про який написало видання The New York Times.

  • Екс-глава СБУ Валентин Наливайченко підтвердив, що він дійсно передав Міністерству юстиції США документи, що підтверджують причетність президента Петра Порошенка до корупції.

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст