Головна Блог Новини Мін’юст розпочинає всеукраїнську інформаціну кампанію про порядок оформлення субсидій

Мін’юст розпочинає всеукраїнську інформаціну кампанію про порядок оформлення субсидій

26.07.2018
Переглядів : 1458

З 1 травня 2018 року змінився порядок призначення субсидій. Міністерство юстиції України в межах реалізації проекту «Я МАЮ ПРАВО!» розпочало інформаційну кампанію щодо порядку оформлення громадянами субсидій. Про це йдеться на сайті minjust.gov.ua. Фото: Городнянська РДА

Мін’юст підготував та розповсюдив оновлені інформаційні матеріали, які вже направлені на Головні територіальні управління юстиції та систему безоплатної правової допомоги.

Пользуйтесь консультацией: Коммунальная субсидия: основные нюансы

Мета кампанії – інформування громадян про зміни, що торкнулися правил призначення субсидії. Так, відтепер рішення про призначення субсидії, відмову або подання документів на розгляд комісії приймається структурним підрозділом з питань соціального захисту населення протягом 10 календарних днів з дня подання заяви. А субсидія призначається в єдиному порядку – починаючи з місяця звернення до дати закінчення опалювального (неопалювального) сезону.

«Ми хочемо, аби люди знали свої права, користувалися ними і орієнтувалися, що треба робити, коли їх порушують. Зміни в порядку оформлення субсидій відбуваються щороку, тому в межах реалізації проекту «Я МАЮ ПРАВО!» ми намагаємося проінформувати якнайбільше людей щодо цих нововведень та пояснити, хто має право на субсидію, на яких умовах її призначають і коли можуть припинити. Саме на це спрямована нова інформаційна кампанія Мін’юсту», - зазначила заступник Міністра юстиції Іванна Смачило.

В буклеті можна дізнатися про те, хто може оформити субсидію, куди потрібно звертатися для оформлення субсидії та в яких випадках надання субсидій можуть припинити.

Згадайте новину: "Людина не може претендувати на субсидію, якщо працює за кордоном"

Завантажити оновлений буклет та інші інформаційні матеріали Мін’юсту можна за посиланням: http://pravo.minjust.gov.ua/pro-nash-proekt/

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст