Головна Блог Новини Методологію оцінювання корупційних ризиків у діяльності органів влади зареєстровано в Міністерстві юстиції України

Методологію оцінювання корупційних ризиків у діяльності органів влади зареєстровано в Міністерстві юстиції України

03.01.2017
Переглядів : 1744

Вказаною Методологією встановлюється єдиній підхід в органах влади до організації роботи з оцінки корупційних ризиків, що виникають при реалізації ними своїх повноважень, визначається комплекс правил і процедур щодо оцінки корупційних ризиків у їх діяльності.

Разом з тим повідомляємо, що вказане рішення Національного агентства набере чинності з дня його офіційного опублікування.

Крім того, на сьогодні Національне агентство готує комплексні методичні рекомендації щодо підготовки антикорупційних програм. Їх затвердження відбудеться після набрання чинності вищезазначеним рішенням Національного агентства.

Методологія доступна за посиланням.

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст